Najbližšie Udalosti: Komentovaná prehliadka v slovenskom posunkovom jazyku a koncert na vianočnom trhu v Bratislave

V nedeľu 17. decembra tohto víkendu uskutoční výnimočný a pestrý program v podobe Komentovanej prehliadky v Bratislave. Táto fascinujúca udalosť sa bude konať v galérii v Bratislave, pričom samozrejme budú k dispozícii tlmočníci. Začiatok je naplánovaný na 16:00 hod. Všetkých záujemcov naliehavo vyzývajú, aby prišli a zúčastnili sa tejto jedinečnej prehliadky.

Vychutnajte si diela Antonína Procházku, Emila Fillu, Jana Zrzavého, Františka Foltýna, Toyen a Františka Kupku, ktoré sú súčasťou hviezdnej zostavy. Predstavia vám prejavy parížskej avantgardnej kultúry v dielach českej moderny.

Tento program je pripravený v spolupráci s organizáciou Myslím – centrum kultúry Nepočujúcich a je určený pre ľudí so sluchovým postihnutím a nepočujúcich.

Kapacita priestoru je obmedzená a účasť na programe je možná iba do vypredania lístkov.

Záujemcovia si môžu zakúpiť vstupenky na nasledujúcom odkaze: https://sng.sk/sk/sng-bratislava/podujatia/komentovana-prehliadka-v-slovenskom-posunkovom-jazyku-hvezdy

Následne si môžete vychutnať večerný program na námestí s vianočným trhom. Okrem koncertu vystúpia aj umeleckí tlmočníci, ktorí preložia spev do posunkového jazyka. Koncert začína o 19:30 hod., preto odporúčajú prísť včas a vybrať si miesto v prednej línii. Bezplatné vstupenky.

Tešia sa na spoločné zážitky a želájú všetkým príjemnú atmosféru!

Zdroj, foto: IG/ozmyslim https://sng.sk/
Editor: Jozef Vahovský
Moderátor: Pavel Škrabák

Skip to content