Tichá linka dosiahla významný úspech v súťaži Zlatý středník

V júni Tichá linka postúpila do užšieho výberu súťaže Zlatý středník, kde sa stretávajú komunikačné projekty a firemné médiá z Českej republiky a Slovenska. Do rôznych kategórií (hlavné, odvetvové a Grand Prix) sa prihlásilo 610 projektov, z ktorých do užšieho výberu postúpilo 171. Práce hodnotila odborná porota zložená z expertov na marketing, komunikáciu a PR. Súťaž organizuje PR klub, ktorý sa nedávno premenoval na Asociáciu strategickej komunikácie a vzťahov s verejnosťou (ASCOPA).

Dňa 12. septembra 2024, v Empírovej sále Slovanského domu v Prahe, prebehlo vyhlásenie víťazov 22. ročníka súťaže. Zástupkyňa Tichého sveta, Mgr. Marie Horáková, ktorá stojí za vznikom Tichej linky, si prevzala ocenenie za druhé miesto v kategórii Mobilné aplikácie a inovácie. Tento úspech je výsledkom práce všetkých, ktorí sa podieľajú na fungovaní Tichej linky!

Tichá linka je sociálna služba poskytujúca tlmočenie posunkového jazyka a prepis hovorenej reči do textu online. Je určená pre ľudí so sluchovým alebo kombinovaným postihnutím. Tichá linka je k dispozícii na viac ako 350 miestach po celej Českej republike. Prostredníctvom Tichej linky sa ročne podá viac ako 40 000 žiadostí. Služba a potrebná podpora sú bezplatné a nepretržité.

Zdroj: https://www.tichysvet.cz/aktuality/ticha-linka-ziskala-oceneni-v-prestizni-soutezi-zlaty-strednik
Foto: Tichý svetFB Tichá linka 
Editor: Juraj Holéczy
Moderátor: Juraj Holéczy

Skip to content