Rodinný deň plný zábavy a súťaží: Veselý Posunok a Deafstudio v Prešove

Organizácia Veselý Posunok spolu s Deafstudio pripravujú na 15. júna 2024 v areáli Spojenej školy Pavla Sabadoša internátnej v Prešove rodinný deň plný zábavy a súťaží, ktorý zaručene poteší všetkých účastníkov. Celý program sa začína o 9:30 hodine ráno.

Ak hľadáte spôsob, ako stráviť víkend plný zábavy, súťaží a nezabudnuteľných zážitkov, pridajte sa k nim!

Pre deti pripravujú organizátori bohatý program, vrátane súťaží, zábavy a skákacieho hradu. Okrem toho nechýbajú ani lákavé odmeny pre všetkých víťazov aj ďalšie prekvapenie. Vstupné pre deti je len 7 eur, čo zahŕňa účasť na všetkých aktivitách a súťažiach.

Pre dospelých organizujeme hru bez hraníc 2, ktorá kombinuje zábavu a súťaž. Vstupné pre dospelých je len 5 eur, a zaručuje vám skvelý deň plný výziev a zábavy.

Vstupné je potrebné prihlásiť do 7. júna 2024. Diváci, ktorí nechcú hrať, nemusia platiť vstupné. V areáli bude k dispozícii aj bufet na celý deň.

Pre tých, ktorí majú záujem, ponúkajú možnosť objednať si obed. Deti, súťažiaci aj diváci si môžu objednať obed za len 6 eur, a to prostredníctvom QR kódu. Objednávky na obed je potrebné zaregistrovať a zaplatiť do 7. júna 2024.

Nenechajte si ujsť túto príležitosť na strávenie výnimočného dňa plného zábavy a spoločných zážitkov. Viac informácií nájdete na plagáte.

Zdroj: FB/ Veselý posunok
Foto: FB/Veselý posunok, http://freepik.com
Moderátor: Roman Polášek

Skip to content