Slovenský zväz posunkujúcich organizuje 2. športový deň nepočujúcich v Bratislave

Slovenský zväz posunkujúcich sa chystá usporiadať veľkolepú udalosť, 2. športový deň nepočujúcich, ktorý sa uskutoční 29. júna 2024 v Bratislave. Tento športový deň prinesie bohatý program plný zábavy a súťaží od 9:00 do 18:00 hodiny.

Počas celého dňa sa budú konať rôzne športové turnaje, ktoré zahŕňajú futsal, kartársky turnaj Joker, šípkarsky turnaj, volejbalový turnaj mix, šachový turnaj a bowlingový turnaj. Účastníci sa môžu tešiť na napínavé zápasy a príležitosť preukázať svoje športové zručnosti. Viac informácií o konkrétnych časoch a miestach jednotlivých súťaží je k dispozícii na plagáte.

Po ukončení športových aktivít bude nasledovať večerná party, ktorá sa uskutoční v spojenej škole na adrese Hrdličková 17, Bratislava, od 18:00 do 5:00 hodiny ráno. Účastníci si tak budú môcť užiť príjemnú atmosféru a spoločnosť svojich priateľov počas celého večera.

Vstupné na túto udalosť je stanovené na 5 eur pre všetkých účastníkov. Pre športovcov, ktorí sa zúčastnia niektorého z turnajov, je vstupné zdarma, aby mohli naplno zažiť atmosféru a oslavovať svoje športové úspechy s ostatnými účastníkmi.

Zdroj, foto: FB/ Informácie pre Nepočujúcich, http://freepik.com
Editorka: Klaudia Jusková
Moderátor: Roman Polášek

Skip to content