Kurz varenia – Príležitosť objaviť kulinárske tajomstvá s Ladislavom Hlavatým

Kresťanské centrum nepočujúcich na Slovensku vás s radosťou pozýva na túto zaujímavú udalosť – KURZ VARENIA s renomovaným kuchárom Ladislavom Hlavatým. Tento kurz sa uskutoční dňa 26.-28.4.2024 v Oáze svätého Filipa v Lúčkach pri Kremnici. Môžete sa prihlásiť do 12.4.2024. Cena 70 Eur (zahŕňa ubytovanie, stravu a materiály) Kapacita je 25 učastníkov. Kontakujte SMS, WhatsApp: 0911 222 351

Akcia vznikla vďaka úžasnej reputácii Márie Bekeovej, ktorá je výbornou kuchárkou v Lúčkach a je obľúbená medzi nepočujúcimi. Jej jedinečné kulinárske schopnosti a ochota pomôcť ostatným viedli k tomu, že ju ľudia často oslovujú s otázkami o príprave jedál a receptoch. Spolupráca s Lackom Hlavatým, ďalším vynikajúcim kuchárom so silným kulinárskym umením, poskytla cenné rady a tipy, čo viedlo k nápadu usporiadať kurz varenia pod jeho vedením. Táto kombinácia talentov a nadšenia je dôvodom, prečo sa rozhodli usporiadať túto udalosť.

Organizujú tento kurz varenia prvýkrát. Ak bude úspešný, v budúcnosti by v ňom radi pokračovali.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť naučiť sa nové kulinárske zručnosti a stráviť príjemné chvíle s ostatnými nadšencami do varenia. Tešia sa na vašu účasť!

Redaktor: Jozef Vahovský

Rozhovor s Ladislavom Hlavatým a Janou Cmarovou.

Foto: FB/Kresťanské centrum nepočujúcich na Slovensku, Ladislav Hlavatý

#Kresťanské centrum nepočujúcich na Slovensku

Moderátor: Roman Polášek

Skip to content