Brutálna smrť nepočujúceho muža Justieho Stilwella v Amerike

V Bay City, Michigan, bol brutálne zavraždený 41-ročný nepočujúci muž Justie Stilwell. Jeho telo bolo nájdené s odseknutými rukami a nohami, čo vyvolalo šok a znepokojenie v komunite. Podozrivý bol zatknutý v stredu, hoci jeho identita zatiaľ nebola zverejnená.

Justie pracoval ako školník na strednej škole Handy Middle School. Školský obvod vyjadril sústrasť a uviedol, že Justie bol cenným členom ich komunity a mnohí ho budú hlboko postrádať. Tí, ktorí ho poznali, ho opisujú ako milého a láskavého človeka.

Podľa správ jeho rodina nahlásila jeho nezvestnosť 18. septembra, po tom, čo sa niekoľko dní neukázal v práci a nereagoval na pokusy rodiny kontaktovať ho. V ten istý deň sa na rieke objavila ľudská noha, ktorú si všimla tínedžerka pri spúšťaní člnov. Jej starý otec zavolal na tiesňovú linku a nahlásil, že našiel aj ruku. Policajné orgány následne našli časti tela a potvrdili, že patrili Justiemu. Odtlačky prstov boli použité na identifikáciu pozostatkov.

Následne polícia oznámila, že našla aj hlavu a telo, ktoré pravdepodobne patria Justiemu. Vzhľadom na nájdené pozostatky polícia uviedla, že už nepátra po ďalších častiach tela, čo naznačuje, že celé telo bolo nájdené.

Identita podozrivého, zatknutého v blízkosti ulice Elm, zatiaľ nie je zverejnená, ale noviny uviedli, že bude odhalená po súdnom pojednávaní. Polícia zatiaľ nevysvetlila, aký bol vzťah medzi Justiem a podozrivým. Na internete sa objavili názory, že Justieho a podozrivého spájala zoznamovacia aplikácia, pričom niektorí naznačujú, že ide o zločin z nenávisti.

Zdroj: http://dailymoth.com
Foto: http://dailymoth.com , http://canva.com
Editorka: Klaudia Jusková
Moderátor: Juraj Holéczy

Skip to content