Osemdesiattri ročný muž bodol nepočujúcu susedku v East Bostone kvôli hluku

V East Bostone sa odohrala násilná udalosť, ktorá šokovala miestnych obyvateľov. Osemdesiattriročný muž, Ronald Marryshow, bol zatknutý za útok na svoju nepočujúcu susedku, Devine McDougle. Útok sa odohral v máji 2024, keď Marryshow údajne napadol McDougle nožom v spoločných priestoroch ich bytového domu. Incident bol údajne vyvolaný nezhodami kvôli hluku.

Devine McDougle, ktorá je nepočujúca, bola napadnutá Marryshowom, keď sa sťažoval na hluk. McDougle posunkovala, ako ju Marryshow zrazu začal bodať, pričom utrpela viacero bodných rán. Po útoku sa McDougle podarilo dostať späť do svojho bytu a zavolať políciu. Rýchly zásah polície zabránil ďalším tragickým následkom.

Marryshow bol na mieste zatknutý a obvinený z útoku s nebezpečnou zbraňou. Vyšetrovatelia uviedli, že medzi oboma susedmi dochádzalo k nezhodám kvôli hluku už dlhší čas. McDougle bola po útoku hospitalizovaná a zotavuje sa z vážnych zranení.

Susedia v bytovom dome sú šokovaní a znepokojení tým, čo sa stalo. Mnohí uviedli, že vedeli o nezhodách medzi Marryshowom a McDougle, ale nikdy by si nemysleli, že situácia vyústi do takého násilia.

Tento prípad upozorňuje na dôležitosť riešenia susedských sporov mierovou cestou a na potrebu citlivejšieho prístupu k ľuďom s postihnutím. Polícia v East Bostone pokračuje vo vyšetrovaní tohto incidentu a bude sa snažiť zabezpečiť, aby sa podobné prípady v budúcnosti neopakovali.

Zdroj, foto: dailymonth.comnbcboston.com
Editorka: Klaudia Jusková
Moderátor: Pavel Škrabák

Skip to content