V Sládkovičove našli mŕtve telo ženy, mohlo ísť o násilný trestný čin

V Sládkovičove, okres Galanta, došlo k tragickej udalosti, pri ktorej bola nájdená osoba bez známok života. Podľa informácií Trnavskej krajskej polície môže ísť o násilný trestný čin. Polícia o prípade informovala na sociálnej sieti.

“Krátko pred 13:30 hod sme na tiesňovú linku 155 prijali hovor so žiadosťou o pomoc pre ženu, ktorá nejavila známky života. Na miesto sme vyslali ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci. Lekár už len mohol konštatovať úmrtie,” uviedla hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Petra Klimešová.

V prípade smrti 32-ročnej ženy vedie polícia trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Mŕtve telo našli policajti v utorok (18.6. 2024) popoludní v jednom z rodinných domov v Sládkovičove.

“Policajti vykonali rozsiahlu obhliadku miesta činu, pri ktorej zaistili množstvo stôp. Na miesto činu bol privolaný aj súdny lekár z Nitry,” uviedla polícia. Kriminálka teraz vyhodnocuje a analyzuje všetky získané informácie súvisiace s vraždou, ako aj ďalšie okolnosti, ktoré utorkovým udalostiam predchádzali.

Polícia tiež začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia v súvislosti s úmrtím 32-ročného muža, ktorý bol partnerom nebohej ženy. Jeho telo bolo nájdené bez známok života v blízkosti koľajiska.

Polícia pokračuje v intenzívnom vyšetrovaní oboch úmrtí a vyhodnocuje všetky dostupné stopy a informácie. Očakáva sa, že ďalšie podrobnosti budú zverejnené v priebehu vyšetrovania.

Autor: TASR/ Klaudia Jusková
Foto: freepik.com
Moderátor: Juraj Holéczy

Skip to content