Miss & Mister Deaf Universum 2023

Minulý víkend, 18. a 19. novembra, sa v talianskom meste Gallipoli konala súťaž krásy Miss & Mister Deaf Universum 2023. Súťaž si navyše pripomenula svoje 10. výročie. Hostiteľmi súťaže boli víťaz súťaže Mr. Deaf Universum z roku 2022 Jason z Hongkongu a víťazka Miss Deaf Queen Thajsko 2023 Thawatchai z Thajska.

Celkovo sa zúčastnilo 17 žien a 13 mužov, Najskôr súťažili v kategóriách voľný štýl obliekania, spodná bielizeň a formálny odev v čiernej farbe.

Po týchto troch kategóriách sa udelili dva ocenenia: “Miss & Mr Photogenic Universum 2023 získali naša Slovenka Renáta a Marco z Hongkongu a Miss & Mr Sympathy Universum 2023 získali Kereese z Južnej Afriky a Richard z Maďarska.

Súťaž pokračovala kategóriami národný kostým a plavky, po ktorých nasledovali ďalšie dve ocenenia: Najlepší v národnom kostýme 2023 ziskali Miaoli z Thajska, Matt z Anglicka a najlepší v plavkách 2023 získali Nomin-Erdene z Mongolska a Filip z Poľska.

Následne bola zo súťažiacich vybrali 10 najlepších, ktorí sa obliekli do slávnostného oblečenia. Po prehliadke bola desiatka zúžená na päť najlepších, ktorí odpovedali na otázky. Po skončení otázok a odpovedí absolvovali ďalší výber na troch najlepších. Tí potom odpovedali na otázku: “Čo budete robiť po víťazstve v celej súťaži?”

Ocenenie “Miss Deaf Universum 2023” získala Jenna z Francúzska a ocenenie “Mr. Deaf Universum 2023” získal Marco z Hongkongu.

Na záver chceme srdečne pogratulovať našej Slovenke Renátke k víťazstvu v kategórii Miss a Mr Photogenic Universum 2023.

Video môžete pozrieť na tejto stránke: https://www.youtube.com/watch?v=Otc3g9_qF0c&t=88s

Zdroj: Kenny Åkesson, Teckenrapport
Foto: http://missmisterdeafuniversum.com , fb: Miss Mister Deaf Universe
Editorka: Klaudia Jusková
Moderátor: Roman Polášek

Skip to content