Liisa Halonen sa lúči s pozíciou generálnej tajomníčky EUDY po 6,5 roku

Liisa Halonen z Fínska odchádza zo svojej pozície generálnej tajomníčky EUDY po úctyhodných 6,5 rokoch pôsobenia. Generálna tajomníčka dohliada na každodenný chod kancelárie a zamestnancov, pričom pracuje pod vedením správnej rady EUDY.

EUDY (Európska únia nepočujúcej mládeže), so sídlom v meste Brusel v Belgicku, ktorá zastupuje 32 členských organizácií z 31 krajín. Organizácia je aktívna v organizovaní rôznych projektov, ako sú tábory, školenia a workshopy, ktoré sú zamerané na posilnenie postavenia mladých nepočujúcich na národnej alebo európskej úrovni a obhajovať ich záujmy na úrovni EÚ.

Vo videu na sociálnych sieťach EUDY Liisa povedala, že organizácia sa za posledných 6,5 roka zmenila. Prijali sme viac členských organizácií, rozšírenie počet zamestnancov a zlepšenie finančnej situácie. Ďakuje za túto príležitosť a informuje, že už má novú prácu, hoci podrobnosti o tejto novej pozícii zatiaľ nie sú známe.

EUDY preto hľadá nového generálneho tajomníka, ktorý nastúpi 1. januára. Podrobnosti o voľnom pracovnom mieste nájdete prostredníctvom odkazu v bio na Instagrame EUDY. Okrem toho je k dispozícii aj voľné miesto správcu pre médiá a komunikáciu.

Zdroj: Elias Stuifzand
Foto: EUDY Instagram
Editorka: Klaudia Jusková
Moderátorka: Erika Demčáková

Skip to content